Науково-технічні товариства України. Рецензія на монографію Кушлакової Н.М. - Литвинко, А.С. (Питання історії науки і техніки, 2017)
Рецензія на монографію Кушлакової Надії Миколаївни «Науково-технічні об'єднання промислових регіонів України (1870-1917). – Павлоград: Арт Синтез-Т, 2016. — 588 с.».