Шляхи та засоби вдосконалення установок електродугового зварювання - Халіков, В.А.; Липківський, К.О.; Шатан, О.Ф. (Технічна електродинаміка, 2009)
Розглянуто шляхи i засоби вдосконалення установок дугового зварювання та їх функцiонування за рахунок моделювання nроцесiв, використання мiкроnроцесорiв i т.п. Рассмотрены пути и средства совершенствования установок дуговой сварки и их функционирования за счет моделирования nроцессов, использования микропроцессоров и т.п.