Режими індукційного нагріву циліндричних деталей, з’єднаних посадкою з натягом - Дрешпак, Н.С. (Інститут електродинаміки НАН України, 2009)
Обґрунтовано значення частоти струму індукційної установки для демонтажу циліндричних деталей, з’єднаних посадкою з натягом. Визначені параметри магнітного поля, що відповідають режиму ліквідації натягу посадки. Обосновано значение частоты тока индукционной установки для демонтажа цилиндрических деталей, соединенных посадкой с натягом. Определены параметры магнитного поля, отвечающие режиму ликвидации натяга посадки. The current frequency value of induction-heating installation for dismantling of cylindrical details connected by an interference fit is substantiated. The parameters of magnetic field that meet a mode for interference liquidation of the fit are determined.