Наші презентації (Слово і Час, 2008)
Крутикова Н.Е. Урбанистическая проблема в художественной прозе Гоголя: Очерки. Київська Русь. – 2007. – Кн. 8 (XVІI). Proчуття. Штейнбук Ф.М. Засади тілесного міметизму у текстових стратегіях постмодерністської літератури кінця ХХ – початку ХХІ століття: Монографія. Нямцу Анатолий. Миф. Легенда. Литература (теоретические аспекты функционирования): Монография.