Макромоделювания елементів системи електропривода на прикладі асинхронного двигуна з діодним мостом у колі статора - Стахів, П.Г.; Селепина, Й.Р. (Інститут електродинаміки НАН України, 2009)
В статті описується процес побудови математичної макромоделі вентильного електропривода змінного струму за експериментально знятими значеннями перехідних характеристик при різних режимах його роботи. В статье описывается процесс построечки математической макромодели вентильного электропривода переменного тока по экспериментально снятым значениям переходных характеристик при разных режимах его работы.