Нейроматематичне еквівалентування нетелемеханізованих фрагментів для задач оперативноі оптимізації режимов електричних мереж - Данилюк, О.В.; Козовий, А.Б.; Швець, М.М.; Мельник, І.Р. (Інститут електродинаміки НАН України, 2009)
В статті описано один із підходів до формування еквівалентів у процесі розв'язання задачі оптимізації режимів електричних мереж в умовах реального часу за умови часткової інформаційної невизначеності. В статье описано один из подходов к формированию эквивалентов в процессе решения задачи оптимизации режимов электрических сетей в условиях реального времени с учетом частичной информационной неопределенности.