Метод половинных сечений для контроля погрешности линейности прецизионных термометрических мостов - Михаль, А.А. (Інститут електродинаміки НАН України, 2009)
Рассмотрен новый метод контроля погрешности линейности тринсформиторны.х мостов переменного тока на уровне 10⁻⁷ без использования эталонов высокой точности. Предложено его аппаратное обеспечение. Розглянуто поний метод контролю похибки лінійності трансформаторних мостів змінного струму на рівні 10⁻⁷ без використання еталонів високої точності. Запропоновано його апаратне забезпечення.