Функціонування жанру агітп’єси в українській драматургії 20-х років ХХ століття - Школа, В. (Слово і Час, 2008)
У статті розглядається функціонування агітаційної п’єси в українській драматургії 20-х років ХХ ст. Аналізуються агітки – колективні та авторські твори. This article’s goal is to define the place of the agitation plays in the Ukrainian drama of the 1920s. Selected agitation plays issued by individuals or by certain writers’ groups constitute the object of the present analysis. В статье рассматривается функционирование агитационного спектакля в украинской драматургии 20-х годов ХХ века. Анализируются агитки – коллективные и авторские произведения.