Повернення незабутніх (спадщина Т.Зіньківського) - Школа, Г. (Слово і Час, 2008)
У статті розглядається творчість прозаїка, перекладача, літературного критика, громадського діяча Трохима Зіньківського. This article gives a brief review of the literary works by a Ukrainian prose writer, translator, literary critic and statesman Trokhym Zinkivsky. В статье рассматривается творчество прозаика, переводчика, литературного критика, общественного деятеля Т.Зиньковского.