Діалог Маланюка з польською культурою - Александрова, Г. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Циховська Елліна. Поезія Євгена Маланюка в контексті українсько-польських
літературних зв’язків. – К.; Ніжин, 2006. – 128 с.