Керування автономними інверторами напруги із забезпеченням максимального коефіцієнта модуляції при неспотворюючому формуванні вихідної напруги засобами модифікованої ШІМ - Михальський, В.М.; Соболєв, В.М.; Чопик, В.В.; Шаповал, І.А. (Інститут електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто вибір стаціонарних станів ключів автономного інвертора напруги для здійснення ШІМ, порядок їх чергування та визначення відносних тривалостей застосування на циклі модуляції для забезпечення неспотворюючого формування вихідної напруги з максимальним коефіцієнтом використання напруги живлення. Рассмотрен выбор стационарных состояний ключей автономного инвертора напряжения для осуществления ШИМ, порядок их чередования и определение относительных длительностей применения на цикле модуляции для обеспечения неискажающего формирования выходного напряжения с максимальным коэффициентом использования напряжения питания. Selection of steady-state conditions of self-commutated voltage inverter keys for PWM, their sequence and determination of the relative use duration in modulation period for undistorted output voltage generation with maximum coefficient of power-supply voltage application is discussed.