Оптимізація квадратичної функції на множині розміщень - Донець, Г.П.; Нагірна, А.М. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Розглянуто алгоритм розв’язання задачі з квадратичною функцією цілі на комбінаторній множині розміщень. Приведено числовий приклад реалізації алгоритму. Рассмотрен алгоритм решения задачи с квадратической функцией цели на комбинаторном множестве размещений. Приведен числовой пример реализации алгоритма. Approach to the solution of optimization problems with quadratic function of the purpose is considered on the combinatorial set of plasemtnt. The numerical example is given.