К регуляризации интегрантов - Раппопорт, И.С. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Установлены минимальные условия регулярности интегрантов для существования интегральных функционалов. Показана возможность регуляризации интегрантов при сохранении экстремального значения интегральных функционалов. Встановлено мінімальні умови регулярності інтегрантів для існування інтегральних функціоналів. Показана можливість регулярізації інтегрантів при збереженні екстремального значення інтегральних функціоналів. Minimum conditions of reguiar integrants for the existence of integral functionals and the possibility of regularization of integrants while maintaining extreme value of integral functionals is established.