Розв’язування багатокритеріальної задачі пошуку оптимального шляху в динамічних мережах алгоритмом міток - Павленко, А.І. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Запропоновано підхід до використання алгоритму міток для розв’язування задач пошуку оптимального шляху в динамічній мережі з урахуванням розкладу авіаперельотів, загальної вартості квитків на маршрут, часового вікна. Наведено опис розробленого алгоритму та оцінка ефективності з використанням реальних даних авіаперельотів. Предложен подход к использованию алгоритма меток для решения задач поиска оптимального пути в динамической сети с учетом расписания авиаперелетов, общей стоимости билетов маршрута, временного окна. Приведено описание разработанного алгоритма и оценка эффективности с использованием реальных данных авиаперелетов. The article considers an approach of using label settings algorithm to solve the problem of finding path in dynamic network taking into account air flights schedule, costs of tickets and time window. Given a description of the developed algorithm and performance evaluation on real data of air flights.