Структура 7-ми вершинних підграфів 8-ми вершинних графів-обструкцій тора - Петренюк, B.I.; Петренюк, Д.А.; Шулінок, І.Е. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Подано графи-обструкції для тора на 8-ми вершинах із однією видаленою довільною вершиною та всіма інцидентними їй ребрами. Наведені всі неізоморфні 7-ми вершинні тороїдальні графи, мінімальні відносно заданої множини точок, з числом досяжності 2 при видаленні довільного ребра. Поданы графы-обструкции для тора на 8-ми вершинах с одной удаленной произвольной вершиной и всеми инцидентными ей ребрами. Приведены все неизоморфные 7-ми вершинные тороидальные графы, минимальные относительно заданного множества точек, с числом достижимости 2 при удалении произвольного ребра. Obstruction graphs for 8-vertice toroid with one arbitrary vertex and all the incident edges removed are given. All non-isomorphic minimal 7-vertices toroidal subgraphs minimal in regard to the given set of vertices with graph attainability of 2 after removing of an arbitrary egde.