Деякі результати пошуку трьох та чотирьох активних куль на множині заданих - Донець, Г.П.; Білецький, В.І.; Ненахов, Е.І. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Розглядаються задачі пошуку трьох та чотирьох активних куль на множині заданих. Описуються деякі результати знаходження активних куль за мінімальну кількість випробовувань на основі стратегії послідовних ціленаправлених покрокових дій. Рассматриваются задачи поиска трех и четырех активных шаров на множестве заданных. Описываются некоторые результаты нахождения активных шаров за минимальное количество испытаний на основании стратегии последовательных целенаправленых пошаговых действий. Problems of searching three or four active balls among a set of similar ones are considered. Some results of finding active balls in minimal number of trials based on the strategy of consequent purposeful steps are described.