Застосування інформаційних технологій для розв’язання задач дискретної оптимізації у програмних системах транспортної логістики - Скукіс, О.Є. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Проведено аналіз інформаційних систем (ІС) транспортної логістики. Запропоновано структуру та склад підсистеми визначення оптимального маршруту перевезення вантажів ІС, призначеної для автоматизації виробничих процесів підприємств, які працюють у сегменті логістик Проведен анализ информационных систем (ИС) транспортной логистики. Предложено структуру и состав подсистемы определения оптимального маршрута перевозки грузов ИС, предназначенной для автоматизации производственных процессов предприятий, работающих в сегменте логистики и управления перевозками. The structure and composition of the subsystem for determining the optimal route for the transport of goods to the IS intended to automate the production processes of enterprises operating in the logistics and transportation management segment is proposed.