Чисельно-аналітичний метод розрахунку функцій вільного режиму - Жуйков, В.Я.; Ромашко, В.Я.; Вербицький, Є.В. (Інститут електродинаміки НАН України, 2010)
У статті розглянуто чисельно-аналітичний метод розрахунку функцій вільного режиму та виведено аналітичну формулу для їхнього розрахунку. Розроблено алгоритм розрахунку функцій вільного режиму цим методом та проведено порівняння ефективності цього алгоритму з чисельними методами розрахунку функцій вільного режиму. В статье рассмотрен численно-аналитический метод расчета функций свободного режима и выведена аналитическая формула для их расчета. Разработан алгоритм расчета функций свободного режима и проведено сравнение эффективности этого алгоритма с численными методами расчета функций свободного режима. The numerically-analytical method of free mode functions calculation is considered and the analytic formula for their calculation is given in the article. The algorithm of calculation of free mode functions is developed. The comparison of the effectiveness of this algorithm and the numerical methods of calculation are drawn.