Пошанування творчості Б.Лепкого - Бородіца, С. (Слово і Час, 2008)
2-3 листопада 2007 року в Тернопільському національному педагогічному університеті імені
Володимира Гнатюка проходила міжнародна наукова конференція “Проблема інтерпретації творчої
спадщини Богдана Лепкого”.