Т.Г.Шевченко та І.Я.Франко. Поетичні візії України. Онтологічна спільність та відмінність - Штонь, Г. (Слово і Час, 2008)
Стаття наголошує на світоглядно-художніх та філософських відмінностях поетичних світів Шевченка
і Франка як феноменів різних літературних епох. This article outlines differences in the poetic approaches of Shevchenko and Franko manifested in their
Weltanschauung, aesthetic and philosophical views. В статье акцентируется художественно-мировоззренческая
и философская несхожесть поэтических миров Шевченко и
Франко как феноменов разных литературных эпох.