Автоматизоване робоче місце наукового дослідника. До питання розробки методів пошуку аналогів патентної документації винаходу - Палагін, О.В.; Величко, В.Ю.; Малахов, К.С.; Щуров, О.С. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Розглянуто інформаційну модель АРМ та метод пошуку аналогів винаходу серед існуючої патентної документації у довільній предметній галузі. Рассмотрены информационная модель АРМ и метод поиска аналогов изобретения среди патентной документации в произвольной предметной области. The article describes information model and the method for searching patent analogs for Personal Research Information System.