Моніторинг якості електроенергії у мережі 220 В за допомогою приладу «Якість-Е1» - Багацький, В.О.; Багацький, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Виконано аналіз результатів моніторингу якості електроенергії у мережі 220 В у Києві та Київській області. Наведено стислий опис програмного забезпечення приладу та ПК для обробки, передавання, прийому та форматування даних з виходу приладу. Выполнено анализ результатов мониторинга качества электроэнергии в сети 220 В в Киеве и Киевской области. Приведено краткое описание програмного обеспечения прибора и ПК для обработки, передачи, приема и форматирования данных с выхода прибора. The analysis of the results of the monitoring of the quality of consumer's 220V electrical network in Kyiv and Kyiv region was held. A device and PC software for receiving, transcoding and saving data also was described.