Моделювання та розробка сенсорних модулів до мультисенсорних медичних приладів - Мудренко, М.І.; Мельник, Є.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Розглянуті питання моделювання та розробки сенсорних модулів до медичних приладів для діагностики стану пацієнта. Рассмотрены вопросы моделирования и разработки сенсорных модулей в медицинских приборах для диагностики состояния пациента. The questions of modeling and development of sensor modules to medical devices for the diagnosis of the patient state are considered.