Контрольована технологія поруватих наноструктур на основі оксиду алюмінію - Лебєдєва, Т.С.; Шпильовий, П.Б. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Описано створення контрольованої технології, оснащеної методом контролю in-situ, для вирощування поруватого анодного оксиду алюмінію та наносітчатих плівок оксиду алюмінію. Описано создание контолируемой технологии, оснащенной in-situ методом контроля для изготовления пористого анодного окисла алюминия и наносетчатых пленок окисла алюминия. The development of controlled technology, equipped by the in-situ control method for the grooving of porous anodic alumina and alumina nanomesh is described.