Графоаналітичний метод аналізу параметрів флуоресценції хлорофілу - Антонова, Г.В.; Ковирьова, О.В.; Лаврентьєв, В.М. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Розглянуто графоаналітичний метод аналізу параметрів флуоресценції хлорофілу. Рассмотрен графоаналитический метод анализа параметров флуоресценции хлорофилла. The paper describes graph-analytical method of analysis of fluorescence chlorophyll parameters.