Вимоги до забезпечення функціональної та інформаційної безпеки бездротових сенсорних мереж - Романов, В.О.; Галелюка, І.Б.; Остапенко, В.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Розглянуті особливості застосування базових принципів організації функціональної та інформаційної безпеки бездротових сенсорних мереж. Рассмотрены особенности применения базовых принципов в организации функциональной и информационной безопасности беспроводных сенсорных сетей. Basic safety applicable functional and information principles of wireless sensor network are considered in the article.