Про розвиток автоматизованої інформаційної системи забезпечення експертизи сортів рослин з урахуванням вимог ЄС - Писаренко, В.Г.; Писаренко, Ю.В.; Коваль, О.С. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Описано науково-методичний і практичний підхід до розробки інформаційних технологій експертизи сортів рослин. Описан научно-методический и практический подход к разработке информационных технологий экспертизы сортов растений. It was described the scientifical-methodical and practical approach to the development of information technologies for examination of plant varieties.