Технологии виртуальных моделей в обучении специалистов - Тимашов, Е.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Проанализированы теоретические и методические возможности и тенденции использования виртуальных моделей, информационных и коммуникационных технологий в обучении специалистов. Проаналізовано теоретичні та методичні можливості і тенденції використання віртуальних моделей, інформаційних і комунікаційних технологій в навчанні фахівців. The theoretical and methodical possibilities and tendencies of using virtual models, information and communication technologies in training specialists are analysed.