Архітектура системи підтримки та прийняття рішення - Тупало, Я.О. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2017)
Головна мета даної роботи показати, що з розвитком технічних засобів, мобільні пристрої можна використовувати не лише для зв’язку, а також як потужну платформу для обчислення складних математичних задач. Главная цель данной работы показать, что с развитием технических средств, мобильные устройства можно использовать не только для связи, а также как платформу для вычисления сложных математических задач. The main objective of this paper is to show that the development of technical tools, mobile devices can be used not only for communication but also as a powerful platform to calculate complex mathematical problems.