Організація аналітичної діяльності на основі сценарного підходу - Ланде, Д.В.; Бойченко, А.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Розглянуто особливості створення та властивості сценаріїв. Обгрунтовано доцільність використання сценарного підходу при моделюванні процесу аналітичної діяльності. Рассмотрены особенности создания и свойства сценариев. Обоснована целесообразность использования сценарного подхода при моделировании процесса аналитической деятельности The aspects of scenario design and properties of scenarios are considered. The reasons for using of the scenario approach for simulation of analytical activities are proved.