Подвижник української справи – Євген-Юлій Пеленський - Гринько, М.; Корнійчук, М. (Слово і Час, 2008)
Стаття про життя та наукову діяльність видатного українського бібліографа, літературознавця, педагога
й видавця Євгена-Юлія Пеленського – огляд виставки, присвяченої 100-річчю від дня його народження,
що експонувалася в січні-лютому 2008 року в Музеї книги та друкарства України. This article is devoted to the life and scientific activities of the prominent Ukrainian bibliographer, literary scholar,
publisher and teacher Yevhen-July Pelensky. The author reviews an exhibition, which was organised by the Museum of
book and book-printing of Ukraine (3.01.-5.03.2008) on the occasion of Y.-J.Pelensky’s 100th anniversary celebration. Статья о жизни и научной деятельности выдающегося
украинского библиографа, литературоведа, педагога и издателя
Евгения-Юлия Пеленского – обзор выставки, посвященной
100-летию со дня его рождения, которая экспонировалась в
янв.-февр. 2008 г. в Музее книги и книгопечатания Украины.