Кошелівецькі читання - Онищенко, Н. (Слово і Час, 2008)
100-річчю від дня народження випускника Ніжинського інституту народної освіти, відомого літературознавця в діаспорі Івана Максимовича Кошелівця присвятили Кошелівецькі читання 12 грудня 2007 р.