Синтез матричних представлень узагальнених кватерніонів - Каліновський, Я.О.; Боярінова, Ю.Є.; Сукало, А.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Синтезовано матричні представлення одного класу некомутативних гіперкомплексних числових систем четвертої вимірності, побудованих за допомогою некомутативноїпроцедури подвоєння Грасмана-Кліфорда систем другоївимірності. Синтезированы матричные представления одного класса некоммутативных гиперкомплексных числовых систем четвертой размерности, построенных с помощью некоммутативной процедуры удвоения Грассмана-Клиффорда систем второй размерности. It is synthesized matrix representations of a class of non-commutative hypercomplex number sys-tems of the fourth dimension built with the help of non-commutative procedures of doubling of the Grassmann-Clifford systems of the second dimension.