Стійкість контрольних ознак коду умовних лишків в умовах загроз цілісності інформаційних об’єктів - Матов, О.Я.; Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Розглянуто можливості застосування колізій контрольних ознак у коді умовних лишків в умовах загроз цілісності інформаційних об’єктів. Рассмотрены возможности применения известного механизма хеширования для сугубо криптографических преобразований. The possibilities of collisions application of control features in the code of conditional residues in terms of threats for the integrity of information objects have been investigated.