Методологічні аспекти вибору компонентів корпоративної інформаційно-аналітичної системи з урахуванням критерію живучості - Путятін, В.Г. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Розглянуто підходи щодо створення та вибору компонентів корпоративної інформаційно-аналітичної системи з урахуванням багатьох вимог і критерію живучості. Рассмотрены подходы к созданию и выбору компонентов корпоративной информационно-аналитической системы с учетом многих требований и критерия живучести. The approaches regarding the creation and selection of the components of corporate information and analytical system, taking into account many of the requirements and criterion of survivability have been considered.