Процедура нулізації при контролі та поновленні цілісності інформаційних об’єктів у коді умовних лишків - Матов, О.Я.; Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Запропоновано швидкодіючі процедури контролю цілісності та корегування спотворень інформаційних об’єктів телекомунікаційних мереж на основі алгоритму нулізаці їв умовах застосування кодуумовних лишків. Предложены быстродействующие процедуры контроля целостности и коррекции искажений информационных объектов телекоммуникационных сетей на основе алгоритма нулевизации в условиях применения кода условных вычетов.