Выбор рационального варианта технической реализации сложной организационно-технической системы в условиях многокритериальности - Путятин, В.Г. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Рассмотрена методика выбора копромиссного варианта технической реализации сложной организационно-технической системы с учетом множества аддитивных критериев. Розглянуто методи розв’язання багатокритеріальних задач оптимізації та вибору копромісного варіанта технічної реалізації системи з урахуванням множини адитивних критеріїв. The method of selecting compromise of the technical implementation of a complex organizational and technical system with taking into consideration of a set of additive criteria has been considered.