Дослідження показників неформальної комунікації у соціальних мережах для виявлення агентів загроз конфіденційності - Нікіфорова, Л.О.; Горох, Н.В.; Лєбєдєва, Г.О.; Салієва, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2016)
Наведено результати дослідження неформальної комунікації у соціальних мережах для виявлення агентів загроз конфіденційності. Описано розроблену комп’ютерну програму як засіб для проведення дослідження, надано приклад застосування розробленого засобу для аналізування конкретної соціальної групи. Представлены результаты исследования неформальной коммуникации в социальных сетях для выявления агентов угроз конфиденциальности. Описана разработанная компьютерная программа как инструмент для осуществления исследования. Представлен пример применения разработанного инструмента для анализа конкретной социальной группы. It is suggested the results of an investigation of informal communication in social net-works for identification of agents carrying the privacy threats. The developed computer program as a tool for the research is presented. The example of application of the developed tool for the analysis of the social group is proposed.