Удосконалення захисту веб-ресурсів від атак на основі комбінованого евристично-статистичного підходу - Присяжний, Д.П. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2016)
Описано удосконалення захисту веб-ресурсів від атак, що базується на використанні комбінованого евристично-статистичного підходу. Захист використовує класифікацію найбільш розповсюджених атак, ймовірність даної атаки та евристичні заходи вибору протидії атаці. Описано усовершенствование защиты веб-ресурсов от атак, основанное на применении комбинированного эвристически-статистического подхода. Защита использует классификацию наиболее распространенных атак, вероятность осуществления атаки и эвристические методы выбора противодействия. It is demonstrated the description of an improvement of protection for WEB resources from attacks. The improvement is based on the combined using of both heuristic and statistical approaches. The protection utilizes a classification of the most common attacks, the probability of an attack and heuristic methods for selecting countermeasures.