Високостабільний регулятор температури напівпровідникового лазера для інтерферометрії - Косяк, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2016)
Проведено аналіз і дослідження систем температурної стабілізації. Розглянуто особливості розробки та побудови систем автоматичного регулювання температури. Запропоновано реалізацію високостабільного регулятора температури напівпровідникового лазера для інтерферометрії. Проведены анализ и исследования систем температурной стабилизации. Рассмотрены особенности разработки и построения систем автоматического регулирования температуры. Предложена реализация высокостабильного регулятора температуры полупроводникового лазера для интерферометрии. The analysis and research of systems temperature stabilization have been carried out. The features of the design and construction of automatic temperature control systems are considered. A realization of highly stable temperature control of the laser diode for interferometry is proposed.