Духовний провідник України, або Чим трепетав дух Олеся Гончара? - Жулинський, М. (Слово і Час, 2008)
17.04.2008 р. у приміщенні Національного академічного драматичного театру
ім. І.Франка відбувся літературно-мистецький вечір до 90-річчя від дня
народження Олеся Гончара. Зі словом про письменника-академіка виступив
директор Інституту літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України академік
Микола Жулинський.