Наші презентації (Слово і Час, 2008)
Ярослав Поліщук. Література як геокультурний проект: Монографія. Ярослав Поліщук. Пейзажі людини. Скупейко Л.І. Постаті і тексти (з історії української літератури). Наші втрати: Матеріали до біографічного словника репресованих у 1930 х роках діячів в УРСР, зібрані Юрієм Лавріненком. Нахлік Є.К. Пантелеймон Куліш: Особистість, письменник, мислитель: У 2 т.; Київська Русь.
– 2007. – Кн. 11 (ХХ). Ґрунт.