Визначення чутливості ідентифікаційної функції до зміни вхідних характеристик обробки зображень для розпізнавання суб’єктів у системах захисту інформації - Сачанюк-Кавецька, Н.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2017)
Розглянуто особливості операції диференціювання логіко-часових функцій за змінною з метою визначення чутливості ідентифікаційної функції до зміни вхідних характеристик зображень, що використовуються для розпізнавання суб’єктів у системах захисту інформації, та основні властивості такої операції. Рассмотрена операция дифференцирования логико-временных функций по переменной для каждого из трех возможных классов таких функций как способ тестирования чувствительности идентификационной функции к изменению входных характеристик обработки изображений. Рассмотрены основные свойства такой операции. The operation of differentiation of logic-time functions is in-process considered after a variable for each of three possible classes of such functions, as to the method of testing of sensitiveness of key function to the change of entrance descriptions of processing of images. Basic properties of such operation are considered.