XVI Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології і безпека» (ІТБ-2016) (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2017)
1 грудня 2016 року в Києві в Інституті проблем реєстрації інформації Національної академії наук України відбулася XVI Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології і безпека» (ІТБ-2016). Організаторами конференції виступили Інститут проблем реєстрації інформації НАН України та Навчально-науковий центр інформаційного права та правових питань інформаційних технологій ФПС НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» за інформаційної підтримки науково-технічних журналів «Реєстрація, зберігання і обробка даних», «Інформаційні технології та спеціальна безпека». Вісника НТУУ «КПІ» «Політологія. Соціологія. Право», Видавничого дому «СофтПрес».