Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології та безпека» (ІТБ-2017) (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2017)
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України проводить 30 листопада 2017 року щорічну Міжнародну науково-практичну конференцію «Інформаційні технології та безпека» (ІТБ-2017)