“Лицар честі й совісті” - Поліщук, О. (Слово і Час, 2008)
6 травня ц.р. в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН
України відбулася презентація видання: Леонід Коваленко.
“Ми – люди майбутнього, ми – не минулі”. Статті,
рецензії, щоденники, спогади, поезії, листи / Упоряд. Н.Л.Калениченко, О.Б.Поліщук; вступ. слово М.Г.Жулинського. – Дніпродзержинськ: Видавничий дім “Андрій”, 2008. – 512 с. (Наук. ред. В.Г.Дончик).