Наші презентації (Слово і Час, 2008)
Чумак Г.В. Поет як критик: шляхи та рівні реалізації літературознавчої концепції Т.С. Еліота в його поетичній творчості. Росовецький С.К. Український фольклор у теоретичному висвітленні: Підручник. – К.: Видавничо-поліграфічний центр «Київський університет», 2008. – 623 с. Іван Мегела. Історія давньогрецької літератури. – К.: Видавець Вадим Карпенко, 2007. Іван Мегела. Елліністична поезія: Антологія / Передмова, упорядкування, коментар, примітки І.П.Мегели. – К.: Видавець Карпенко В.М., 2007. – 380 с. Іван Мегела. У світі вічних образів: Статті, лекції, відгуки. – К.: Видавець Карпенко В.М., 2008. – 392 с. Іван Мегела. Угорський роман 20-30-х років ХХ століття. Проблематика. Жанрова структура. Форма оповіді: Монографія. – К.: Видавець Карпенко В.М., 2008. – 284 с. Богдан Мельничук. Поріднений з Буковиною: Літературознавчий нарис про Івана Франка. – Чернівці: Рута, 2007. – 80 с. Чумак Г.В. Поет як критик: шляхи та рівні реалізації літературознавчої концепції Т.С. Еліота в його поетичній творчості.: Монографія. – Тернопіль: Медобори, 2007. – 192с. Росовецький С.К. Український фольклор у теоретичному висвітленні: Підручник. – К.: Видавничо-поліграфічний центр «Київський університет», 2008. – 623 с. Іван Мегела. Історія давньогрецької літератури. – К.: Видавець Вадим Карпенко, 2007. Всесвіт. – 2008. – №1-2. Кур’єр Кривбасу. – 2008. – №218-219 (січень-лютий).