Автоматизація формування і ведення інформаційної бази даних для дослідження дисбалансних процесів в економіці країни - Кузьменко, В.М.; Карпець, Е.П. (Математичне моделювання в економіці, 2014)
Описано методи та алгоритми формування бази даних для моделювання дисбалансних процесів в економіці України. З цією метою було застосовано математичний апарат таблиць «витрати-випуск», як окремий модуль системи прогнозування макроекономічних показників. Описаны методы и алгоритмы формирования базы данных для моделирования дисбалансних процессов в экономике Украины. С этой целью применены математический аппарат таблиц «затраты-выпуск», как отдельный модуль системы прогнозирования макроэкономических показателей. The methods and algorithms of database formation for modeling of unbalanced processes in Ukraine economy were described. for this purpose the mathematic method of tables Input-Output, as a separate module of the system for macroeconomic indicators' prognosis was applied