Деякі аспекти моделювання сталого соціального розвитку - Полумієнко, С.К. (Математичне моделювання в економіці, 2014)
Розглядаються соціальні фактори становлення сталого розвитку в умовах інформаційного суспільства. Визначаються його сучасні концепції та тенденції, можливості та проблеми реалізації сталого соціального розвитку. Побудована загальна теоретико-ігрова модель сталого соціального розвитку. Рассматриваются социальные факторы становления устойчивого развития в условиях информационного общества. Определяются его современные концепции и тенденции, возможности и проблемы реализации устойчивого социального развития. Построена общая теоретико-игровая модель устойчивого социального развития. We consider the social factors of sustainable development formation in the information society. There are considered its current concepts and trends, opportunities and challenges of sustainable social development, general game-theoretical model of sustainable social development.