Равновесный анализ северных транспортных коридоров Азия-Европа - Нурминский, Е.А. (Математичне моделювання в економіці, 2014)
В работе рассмотрена модель транспортного потокового равновесия для основных железнодорожных маршрутов, соединяющих Северо-Восточную Азию с Европой. Особое внимание уделено перспективам загрузки Транссибирской магистрали в конкурентной ситуации с другими маршрутами. У роботі розглянута модель транспортної потокової рівноваги для основних залізничних маршрутів, що поєднують Північно-Східну Азію з Європою. Особлива увага приділена перспективам завантаження Транссибірської магістралі в конкурентній ситуації з іншими маршрутами. The transportation equilibrium model for major railways connecting North-East Asia and Europe is considered. The special attension is given to forcasts of transit flow on Transsiberian railway under competition with the other routes.